Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σημαντικές στιγμές Ηλέκτρας

Η Ηλέκτρα αποκτάει νονά

Μία από τις σημαντικές στιγμές που έζησε η μικρή Ηλέκτρα ήταν η πρόταση που έκανε στην Ελίνα να γίνει νονά. Η Ηλέκτρα βιντεοσκοπήθηκε με φόντο ένα κόκκινο μαξιλάρι ενώ η μαμά έκανε το voice over, έλεγε δηλαδή την πρόταση παίζοντας με τις γκριμάτσες που έκανε η μικρή εκείνη την στιγμή. Όταν δείξαμε το βίντεο στην Ελίνα ξετρελάθηκε, χάρηκε πολύ και εγώ άλλο τόσο που χάρηκε. Η νονά της είναι ένα σούπερ άτομο, ευρηματικό και ανεξάντλητο που κάνει τις πιο αστείες γκάφες του κόσμου. Το αστείο που έχει ήδη κυκλοφορήσει είναι: Ελίνα, μην φέρνεις χριστουγεννιάτικο δέντρο το Πάσχα και πασχαλινό αβγό τα Χριστούγεννα. Ελινάκι σε αγαπάμε.



Η Ηλέκτρα γνωρίζει διασημότητες
Λένε ότι το μωρό όταν είναι με την μαμά του λειτουργεί ως απωθητικό, ενώ όταν είναι με τον μπαμπά του ως γκομενοπαγίδα. Μην το πιστεύετε, τουλάχιστον όχι απόλυτα. Τις τελευταίες μέρες έχω γνωρίσει τον Παπακαλιάτη, την Βίκυ Καγιά και τον Ρένο Χαραλαμπίδη. Πώς; Μα πώς αλλιώς; Εξαιτίας της Ηλέκτρας. Ο Παπακαλιάτης ήταν στο βίντεο κλαμπ και η Ηλέκτρα στον μάρσιπο. Του άρεσε η εικόνα και της μίλησε και εγώ απάντησα με μωρουδιακή φωνή, εκ μέρους της. Ο διάλογος μας ήταν σύντομος και νομίζω ότι η φωνή μου παρέμεινε μωρουδιακή καθ’ όλη την διάρκεια. Η επόμενη γνωριμία, η Καγιά μας εντόπισε εκεί που έτρωγε στην Σκουφά. Έκανα τις συστάσεις: Ηλέκτρα από εδώ η Βίκυ Βίκυ από εδώ η Ηλέκτρα και κουβεντιάσαμε για μερικά λεπτά, αλλά το περιεχόμενο της συζήτησής μας θα παραμείνει κρυφό- - δεν θα το κάνω και Ciao να λέω τα μυστικά που μαθαίνω… Όσο για τον Ρένο; Σας την έφερα, αυτόν τον ήξερα από πριν και η Ηλέκτρα κοιμόταν όσο μιλούσαμε, στην πραγματικότητα δεν τον γνώρισε ποτέ. Όμως όταν μεγαλώσει και θα τους βλέπει στην τηλεόραση θα της λέω: καλέ αυτούς τους έχεις γνωρίσει. Τώρα το τι θα μου απαντάει; Αυτό θα το δούμε.

Η Ηλέκτρα πάει σε meeting με τον πατέρα της

Ενώ η μάνα έπρεπε να πάει σε ένα άλλο meeting ο πατέρας είχε αναλάβει να κρατήσει την μικρή στην δουλειά του. Όταν ο διευθυντής τον κάλεσε σε meeting αναγκάστηκε να πάρει μαζί του και την Ηλέκτρα. Έμαθα ότι είχε πολύ καλή διαγωγή, αλλά όταν έφτασε στο οικονομικό διαμαρτυρήθηκε με έντονο κλάμα στον διευθυντή για αύξηση, αλλά και για λιγότερες ώρες εργασίας. Μπράβο παιδί μου, έτσι πρέπει, να διεκδικείς.


Η Ηλέκτρα βγάζει φωτογραφία για διαβατήριο

Όσο και αν ακούγεται απλό είναι δύσκολο να τραβήξεις ένα μωρό επίσημη φωτογραφία αφού κάνουν εκατό γκριμάτσες το δευτερόλεπτο. Η Ηλέκτρα γελούσε συνεχώς. H φωτογράφος της έλεγε γλυκά: "βρε εσύ δεν πρέπει να γελάς στην φωτογραφία" και όσο της μιλούσε έτσι γλυκά τόσο γελούσε η μίκρή . Τελικά, τα καταφέραμε και η μικρή Ηηλέκτρα θα αποκτήσει διαβατήριο.

Η Ηλέκτρα πάει το πρώτο της ταξίδι

Η Τζιά ήταν το πρώτο μέρος που πήγε η μικρή Ηλέκτρα, το πρώτο ταξίδι που κάναμε σαν οικογένεια. Μείναμε σπίτι του Άρη και της Μαρίας, πήγαμε Κούνδουρο, Βουρκάκη, Οτζιά. Άντε και στο επόμενο. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να γνωρίσουμε τον Vigo Mortensen. Ή την Αντζελίνα. Bye sweety, nice to meet you. 



A rolling stone mama

1 σχόλιο:

  1. Η ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ

    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή