Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες ιδέες εξόδου

Γεια σε όλους. Σας γράφω για να διαδώσω  δυο πολύ ωραίες ιδέες εξόδου.
Χθες πήγαμε στο γουδί, ξέρετε εκεί που είναι το badminton. Εκεί έχει ένα εστιατόριο - καφέ το Ya http://www.sitemaker.gr/yacafe/page_GREEK_7.htm, που έχει μία φοβερή ιδιαιτερότητα- μπροστά του βρίσκεται μία παιδική χαρά με πολύ χώρο για να παίξεις, να τρέξεις. Το περιβάλλον είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί μπορούν να ευχαριστηθούν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Τρώτε μακαρόνια, burger, γλυκό, πίνετε καφέ και το παιδάκι μπορεί να παίζει μπροστά σας... Έαν δεν έχετε πάει να πάτε. Θα το καταχαρείτε!
Αφού καθίσαμε εκεί με την αδερφή μου και τα μικρά της, το απόγευμα πήγαμε στην παιδική χαρά του πικιώνη στην φιλοθέη. Άψογος χώρος. Είναι σαν πάρκο, όλα τα παιχνίδια είναι ξύλινα και οι μαμάδες δείχνουν χαλαρές με τα καφεδάκια στο χέρι. Οάση. Καθώς τα γράφω αυτά σκέφτομαι ότι κάποτε έλεγα "πήγα σε ένα φοβερό μπαρ". Σήμερα λέω "πήγα σε μία φοβερή παιδική χαρά". Και όμως αυτό μου αρέσει πολύ, το βρίσκω πολύ δημιουργικό και όμορφο να περνάω χρόνο με το παιδί μου, να το κάνω να νιώθει ευτυχισμένο.
Περιμένω να ακούσω τα σχόλια και τις ιδέες σας.
A rolling stone mama

2 σχόλια:

  1. Έχω βρεθεί στο συγκεκριμένο εστιατόριο-καφέ στο Γουδί χωρίς τον μικρό μου, και το είχα σκεφτεί ότι θα ήταν ιδανικά μαζί του γιατί έβλεπα και τους υπόλοιπους γονείς πόσο το χαίρονταν! Ελπίζω να αξιωθώ κάποια φορά να πάω με όλη την οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα από Μαμά...δες, Μπαμπά...δες!
    Θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου για ένα θέμα, αλλά δεν εντοπίσαμε το e-mail σου. Θα ήθελες να μας το στείλεις στη διεύθυνση που θα βρεις εδώ; http://mamadesmpampades.gr/contact/
    Τα λέμε σύντομα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή