Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Το μανιφέστο της Rolling stone mama’s


ΜΕΡΟΣ A

Κάθε Rolling Stone mama πρέπει να έχει υπόψη της τους χρυσούς κανόνες αντι-κονσερβοποίησης, δηλαδή τι είναι αυτά που πρέπει και δεν πρέπει να κάνει για να διατηρεί επάξια τον τίτλο της.

- Μην χάσετε το στιλ σας. Ποτέ μην πείτε «αυτά τα κιλά τα έβαλα με την εγκυμοσύνη, πού να τα χάνω τώρα;» Μία ροκ μαμά δεν είναι ηττοπαθής. Σηκώστε το κεφάλι ψηλά και πάμε πάλι από την αρχή. Γιατί έτσι είναι η ζωή, πρέπει συνέχεια να αντέχουμε να πηγαίνουμε από την αρχή. Κορίτσια σας θέλω θηλυκά.

- Μακριά από την σοβαροφάνεια. Μπουχτίσαμε. Μιλήστε για τους φόβους και τις αδυναμίες σας. Ανοίξτε τις πτυχές του εαυτού σας και θα σας ανοιχτεί και ο κόσμος. Απενεχοποιηθείτε.

- Ανοιχτό μυαλό. Μερικές συμβουλές που με την πρώτη μας φαίνεται ότι θέλουμε να απορρίψουμε, πχ, όταν αυτές προέρχονται από συντηρητικούς συγγενείς, μπορεί τελικά να είναι χρήσιμες. Η θεία από το χωριό που δεν έχει πάει ποτέ στη ζωή της σε κλαμπ μπορεί να ξέρει δυνατά κόλπα στην κουζίνα ή πού ξέρεις και στο κρεβάτι…Τις ακούμε και βάζουμε τις συμβουλές στο συρτάρι, τις μεταποιούμε, τις φέρνουμε στα μέτρα μας.

- Αγαπάμε τα άλλα είδη μαμάδων και τα αποδεχόμαστε. Και όταν μας γίνονται φορτικά με τα πρέπει και τα δήθεν βάζουμε το σέξι ροκ νεγκλιζέ μας, ανεβαίνουμε στον καναπέ τους και τραγουδάμε:

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive

(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said, "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
'Cause it's my life

Δείτε το από No Doubt. Είναι έμπνευση. Και κάντε πρόβες:

http://www.youtube.com/watch?v=ubvV498pyIM

Χρυσός Κανόνας: ακούμε μουσική.

A rolling stone mama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου